ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Beef spice

199 Kč
včetně RP a DPH
Kde koupit

Další produkty v kategorii

Orange pepper
Orange pepper

199

Fish spice
Fish spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Chicken spice
Chicken spice

199

Veggie spice
Veggie spice

199

Farmářský burger

Potřebujeme

500 g mletého hovězího masa
3 housky na burger (kvalitní z nějaké pekárny nebo si je upečte doma podle našeho receptu)
4 vejce

2 ČL BEEF SPICE
6 plátků slaniny
pár listů salátu
1 - 2 rajčata
menší červená cibule
dobrou omáčku (smoke majonézu nebo barbecue)
několik plátků cheddaru
sůl

troška oleje na smažení
máslo na smažení

 

Postup přípravy

1. Maso v míse hodně opepřete a trochu osolte (nebojte se maličký kousek ochutnat, zda je dobře ochucené), přidejte jedno vajíčko a rukama pečlivě promíchejte.

2. Rozdělte maso a uplácejte z nich jednotlivé "burgery" (nebojte se maso dost stlačit, aby se pak nerozpadalo).

3. Na jedné pánvi opečte dokřupava plátky slaninky a dejte bokem. Na té stejné (i s tukem ze slaninky, případně přidejte trochu másla) usmažte z vajec volská oka. Vejce trochu osolte a posypte špetkou caynského chilli. Opět dejte vejce bokem.

4. Housky podélně rozřízněte a těsně před podáváním je trochu z vnitřních stran opečte na pánvi po vajíčkách dokřupava.

5. Na jiné pánvi rozpalte trochu oleje a usmažte na ní maso na burger. Nesmí na pánvi zůstat příliš dlouho, jinak by bylo vysušené, my potřebujeme aby uprostřed zůstalo krásně růžové. Vždy záleží na tloušťce masa a teplotě plamene.

6. Salát omyjte a natrhjete na potřebnou velikost. Rajčata omyjte a nakrájejte na plátky. Cibulku oloupejte a nakrájete na půlkolečka.

7. Poté stačí už jen skládat. Houska, na ní dresing, maso, plátky cheddaru, salát, rajče, cibulka, volské oko, slaninka a přiklopit houskou. Pro lepší manipulaci můžete burger propíchnout špejlí, nebo párátkem, aby se nerozjíděl.

Dobrou chuť!

 

Hovězí rib eye steak

Potřebujeme

4 rib eye steaky
olivový a slunečnicový olej
koření BEEF SPICE
máslo
sůl

Postup přípravy

1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.

2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3Rib eye steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4Servírujte teplé a přímo na talířích. Steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Dobrou chuť

Steak z pravé svíčkové

Potřebujeme

4 steaky z pravé svíčkové
olivový a slunečnicový olej
koření BEEF SPICE
máslo
sůl

Postup přípravy

1. Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.

2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3. Maso nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4. Servírujte teplé. Přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Parametry

Kód zboží:
Kořenka4
Objem:
140 ml

Další produkty v kategorii

Orange pepper
Orange pepper

199

Fish spice
Fish spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Chicken spice
Chicken spice

199

Veggie spice
Veggie spice

199