Potřebujeme
4 krůtí steaky, nejlépe prsa
olivový a slunečnicový olej
koření ORANGE PEPPER
máslo
sůl
Postup přípravy
1. Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.
2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.
3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
4. Servírujte teplé. Přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Podavejte s bagetou nebo pečenými brambory.
Potřebujeme
4 kachní prsa zbavené kůže
olivový a slunečnicový olej
1 ČL ORANGE PEPPER
máslo
sůl
Půl kila zeleného hrášku
100 g pancetty
2 mandarinky
špetka CHILLI PEPPER
Máslo
Postup přípravy
1. Kachní prsa potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril nebo pánev a po několika minutách maso otočte.
2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření ORANGE PEPPER a maso tam přendejte.
3. Maso nechte ještě pár minut v teplém grilu nebo pánvi v máslové lázni s kořením odpočinout.
4. Servírujte nakrájené. přímo na talířích maso posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
5. Slaninu nakrájejte na kostičky,mandarinky oloupejte, rozeberte na jednotlivé kousky. Hrášek pár minut vařte v páře nebo vařící vodě a pak nechte okapat.
6. V pánvi vyškvařte slaninu přidejte máslo a do horkého tuku vložte mandarinku,hrášek,sůl a koření CHILLI PEPPER.
Dobře promíchejte a nechte odpočinout.
Skvělá netradiční příloha s kachním masem je opravdová lahůdka.Vyzkoušejte a určitě si toto jídlo zamilujete.
Dobrou chuť
Potřebujeme
1 KG masa na gril jaké máte rádi
my použili hovězí roštěnec a krůtí prsa
máslo
2ČL Orange Pepper
slunečnicový a olivový olej
sůl
Postup přípravy
1.Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.
2.V pánvích nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.
3.Maso nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
4.Servírujte teplé. Přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.
Dobrou chuť!
Další produkty v kategorii