Potřebujeme
2 flank steaky
olivový a slunečnicový olej
koření PEPPERCORN FOR GRINDER
máslo
sůl
Borůvková omáčka
půl litru červeného vína
2 hrsti čerstvých borůvek
kůra z půlky citronu
dva oříšky másla
šťáva z půlky limety
sůl
Postup přípravy
1. Flang steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.
2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte a maso tam přendejte.
3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s čerstvě mletým BAREVNÝM PEPŘEM odpočinout.
Borůvková omáčka
4. Do pánve dejte půl litru kvalitního červeného vína,2 hrsti borůvek ,nastrouhejte kůru z půlky citronu a zredukujte na polovinu.
5. Omáčku důkladně rozmixujte, vraťe zpět na oheň,zakápněte limetovou šťávou,přidejte 2 oříšky másla a nechte ještě chvíli prohřát.
6. Maso nakrájejte na tenké plátky, přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením, zakápněte olivovým olejem a servírujte s borůvkovou omáčkou.
Skvělá kombinace hovězího masa s ovocem a červeným vínem. Delikatesa!!
Dobrou chuť
Potřebujeme
4 steaky z nízkého roštěnce
olivový a slunečnicový olej
koření BAREVNÝ PEPŘ DO MLÝNKŮ - PEPPERCORN FOR GRINDER
máslo
sůl
2 PL nakládaného zeleného pepře
400 smetany ke šlehání
hrubozrnná mořská sůl
Postup přípravy
1. Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.
2.V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a maso tam přendejte.
3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s čerstvě mletým BAREVNÝM PEPŘEM odpočinout.
4 . Do pánve dejte kousek másla, nakládaný pepř,lehce ho namačkejte a chvíli prohřívejte. K pepři nalijte smetanu,výpek z pod masa a zredukujte vše do omáčkové konzistence.
5. Steaky posypte hrubozrnnou solí. Podávejte pepřovou omáčkou s opečenou bagetkou.
Dobrou chuť!
Potřebujeme
4 kachní prsa
olivový a slunečnicový olej
koření
máslo
sůl
Malinová omáčka
půl litru červeného vína
hrst čerstvých malin
1 PL PEPPERCORN FOR GRINDER
dva oříšky másla
šťáva z půlky citronu
sůl
Postup přípravy
1. Kachní prsa potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.
2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.
3. Prsa nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
Malinová omáčka
4. Do pánve dejte půl litru kvalitního červeného vína,hrst malin 1PL červeného pepře a zredukujte na polovinu.
5. Omáčku důkladně rozmixujte, vraťe zpět na oheň,zakápněte citronovou šťávou,přidejte 2 oříšky másla a nechte ještě chvíli prohřát.
6.. Přímo na talířích steaky posolte,nakrájejte na tenké plátky, přelejte máslem s kořením, zakápněte olivovým olejem a servírujte s malinovou omáčkou.
Skvělá kombinace kachního masa s ovocem a červeným vínem. Nezapomenutelné!!
Dobrou chuť
Další produkty v kategorii