ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Peppercorn for grinder

Peppercorn for grinder

199 Kč
včetně RP a DPH
Kde koupit

Další produkty v kategorii

Orange pepper
Orange pepper

199

Fish spice
Fish spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Chicken spice
Chicken spice

199

Veggie spice
Veggie spice

199

Flank steak na barevném pepři s borůvkovou omáčkou

Potřebujeme

2 flank steaky

olivový a slunečnicový olej

koření PEPPERCORN FOR GRINDER

máslo

sůl

 

Borůvková omáčka

půl litru červeného vína

2 hrsti čerstvých borůvek

kůra z půlky citronu

dva oříšky másla

šťáva  z půlky limety

sůl

 

Postup přípravy

1. Flang steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.

2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte  a maso tam přendejte.

3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s čerstvě mletým BAREVNÝM PEPŘEM  odpočinout.

 Borůvková omáčka

4. Do pánve dejte půl litru kvalitního červeného vína,2 hrsti borůvek ,nastrouhejte kůru z půlky citronu a zredukujte na polovinu.

5. Omáčku důkladně rozmixujte, vraťe zpět na oheň,zakápněte limetovou šťávou,přidejte 2 oříšky másla a nechte ještě chvíli prohřát.

6. Maso nakrájejte na tenké plátky, přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením, zakápněte olivovým olejem a servírujte s borůvkovou omáčkou.

Skvělá kombinace hovězího masa s ovocem a červeným vínem. Delikatesa!!

Dobrou chuť

 

Hovězí steak z nízkého roštěnce s pepřovou omáčkou

Potřebujeme

4 steaky z nízkého roštěnce
olivový a slunečnicový olej
koření BAREVNÝ PEPŘ DO MLÝNKŮ - PEPPERCORN FOR GRINDER
máslo
sůl
2 PL nakládaného zeleného pepře
400 smetany ke šlehání
hrubozrnná mořská sůl

Postup přípravy

1. Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.

2.V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a maso tam přendejte.

3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s čerstvě mletým BAREVNÝM PEPŘEM odpočinout.

4 . Do pánve dejte kousek másla, nakládaný pepř,lehce ho namačkejte a chvíli prohřívejte. K pepři nalijte smetanu,výpek z pod masa a zredukujte vše do omáčkové konzistence.

5. Steaky posypte hrubozrnnou solí. Podávejte pepřovou omáčkou s opečenou bagetkou.

Dobrou chuť!

 

Kachní prsa s malinovou omáčkou

Potřebujeme

4 kachní prsa

olivový a slunečnicový olej

koření

máslo

sůl

 

Malinová omáčka

půl litru červeného vína

hrst čerstvých malin

1 PL PEPPERCORN FOR GRINDER

dva oříšky másla

šťáva z půlky citronu

sůl

 

Postup přípravy

1. Kachní prsa potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.

2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3. Prsa nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

 

Malinová omáčka

4. Do pánve dejte půl litru kvalitního červeného vína,hrst malin 1PL červeného pepře a zredukujte na polovinu.

5. Omáčku důkladně rozmixujte, vraťe zpět na oheň,zakápněte citronovou šťávou,přidejte 2 oříšky másla a nechte ještě chvíli prohřát.

6.. Přímo na talířích steaky posolte,nakrájejte na tenké plátky, přelejte máslem s kořením, zakápněte olivovým olejem a servírujte s malinovou omáčkou.

Skvělá kombinace kachního masa s ovocem a červeným vínem. Nezapomenutelné!!

Dobrou chuť

 

Parametry

Kód zboží:
Kořenka7
Objem:
140 ml

Další produkty v kategorii

Orange pepper
Orange pepper

199

Fish spice
Fish spice

199

Orny spice
Orny spice

199

Chicken spice
Chicken spice

199

Veggie spice
Veggie spice

199