Sendvič s grilovaným lososem

Sendvič s grilovaným lososem

Porce: 2

 

500g lososa

Pepř, sůl podle chuti

Majonéza

4 plátky chleba

3 lžíce másla

Hlávkový salát, rajčata cibule atd.

 

Krok 1

Potřete mřížky olejem a předehřejte gril na 200 až 230 °C.

 

Krok 2

Filety lososa lehte potřete solí a pepřem, případně bylinkami dle chuti. Grilujte lososa přímým teplem 10- 15 minut.

 

Krok 3

Nechte lososa vychladnout. Potřete chleba máslem a grilujte jako sýr.

 

Krok 4

Odstraňte kůži z lososa a potřete majonézou, vložte mezi chleby.

 

Krok 5

Můžete podávat či uschovte v chladu a spotřebujte do 24 hodin.