ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Peppercorn for grinder

8 €
včetně RP a DPH
Kde koupit

Ďalšie produkty v kategórii

Orange pepper
Orange pepper

8

Fish spice
Fish spice

8

Orny spice
Orny spice

8

Chicken spice
Chicken spice

8

Veggie spice
Veggie spice

8

Flank steak na barevném pepři s borůvkovou omáčkou

Potřebujeme

2 flank steaky

olivový a slunečnicový olej

koření PEPPERCORN FOR GRINDER

máslo

sůl

 

Borůvková omáčka

půl litru červeného vína

2 hrsti čerstvých borůvek

kůra z půlky citronu

dva oříšky másla

šťáva  z půlky limety

sůl

 

Postup přípravy

1. Flang steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.

2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte  a maso tam přendejte.

3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s čerstvě mletým BAREVNÝM PEPŘEM  odpočinout.

 Borůvková omáčka

4. Do pánve dejte půl litru kvalitního červeného vína,2 hrsti borůvek ,nastrouhejte kůru z půlky citronu a zredukujte na polovinu.

5. Omáčku důkladně rozmixujte, vraťe zpět na oheň,zakápněte limetovou šťávou,přidejte 2 oříšky másla a nechte ještě chvíli prohřát.

6. Maso nakrájejte na tenké plátky, přímo na talířích steaky posolte, přelejte máslem s kořením, zakápněte olivovým olejem a servírujte s borůvkovou omáčkou.

Skvělá kombinace hovězího masa s ovocem a červeným vínem. Delikatesa!!

Dobrou chuť

 

Hovězí steak z nízkého roštěnce s pepřovou omáčkou

Potřebujeme

4 steaky z nízkého roštěnce
olivový a slunečnicový olej
koření BAREVNÝ PEPŘ DO MLÝNKŮ - PEPPERCORN FOR GRINDER
máslo
sůl
2 PL nakládaného zeleného pepře
400 smetany ke šlehání
hrubozrnná mořská sůl

Postup přípravy

1. Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.

2.V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a maso tam přendejte.

3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s čerstvě mletým BAREVNÝM PEPŘEM odpočinout.

4 . Do pánve dejte kousek másla, nakládaný pepř,lehce ho namačkejte a chvíli prohřívejte. K pepři nalijte smetanu,výpek z pod masa a zredukujte vše do omáčkové konzistence.

5. Steaky posypte hrubozrnnou solí. Podávejte pepřovou omáčkou s opečenou bagetkou.

Dobrou chuť!

 

Kachní prsa s malinovou omáčkou

Potřebujeme

4 kachní prsa

olivový a slunečnicový olej

koření

máslo

sůl

 

Malinová omáčka

půl litru červeného vína

hrst čerstvých malin

1 PL PEPPERCORN FOR GRINDER

dva oříšky másla

šťáva z půlky citronu

sůl

 

Postup přípravy

1. Kachní prsa potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách maso otočte.

2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3. Prsa nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

 

Malinová omáčka

4. Do pánve dejte půl litru kvalitního červeného vína,hrst malin 1PL červeného pepře a zredukujte na polovinu.

5. Omáčku důkladně rozmixujte, vraťe zpět na oheň,zakápněte citronovou šťávou,přidejte 2 oříšky másla a nechte ještě chvíli prohřát.

6.. Přímo na talířích steaky posolte,nakrájejte na tenké plátky, přelejte máslem s kořením, zakápněte olivovým olejem a servírujte s malinovou omáčkou.

Skvělá kombinace kachního masa s ovocem a červeným vínem. Nezapomenutelné!!

Dobrou chuť

 

Parametre

Kód zboží:
Kořenka7
Objem:
140 ml

Ďalšie produkty v kategórii

Orange pepper
Orange pepper

8

Fish spice
Fish spice

8

Orny spice
Orny spice

8

Chicken spice
Chicken spice

8

Veggie spice
Veggie spice

8