Horká čokoláda v belgickém stylu
Horká čokoláda
v Belgickém stylu
1 litr Vašeho oblíbeného mléka
3 pruhy čokolády Lindt Excellence (ze 100g balení)
Špetka soli
Postup:
rozlámejte čokoládu na menší kousky
V hrnci při mírné teplotě rozpustíme čokoládu s 1/3 mléka a špetkou solí.
S pomocí šlehače na pomalý stupeň mixujeme, dokud nebude čokoláda velmi jemná.
Podávejte nápoj velmi teplý se šlehačkou nebo opečeným marshmallows.
Horká čokoláda
v Belgickém stylu
1 litr Vašeho oblíbeného mléka
3 pruhy čokolády Lindt Excellence (ze 100g balení)
Špetka soli
Postup:
rozlámejte čokoládu na menší kousky
V hrnci při mírné teplotě rozpustíme čokoládu s 1/3 mléka a špetkou solí.
S pomocí šlehače na pomalý stupeň mixujeme, dokud nebude čokoláda velmi jemná.
Podávejte nápoj velmi teplý se šlehačkou nebo opečeným marshmallows.