Potřebujeme
cca 20 sardinek
máslo
limeta
FISH SPICE
sůl
olivový olej
Postup přípravy
1. Sardinky očištěte, posolte a přelijte rozpuštěným máslem.
2. Rybky dejte na pánev nebo gril a pečte z obou stran cca po 3 minutách.
3. Na závěr ryby posypte drceným pepřem a zakápněte limetovou štávou.
Jednoduchý středomořský recept Vám bude určitě chutnat.
Dobrou chuť
Potřebujeme
2 ks mořského vlka
mořská sůl
1 ČL FISH SPICE
4 PL olivového oleje
Postup přípravy
1. Ryby dobře vyčistěte a zbavte je šupin.
2. Vyčištěné ryby operte ve studené vodě osolené mořskou solí,
3. Pak ryby zvenku i zevnitř dobře osušte papírovými kuchyňskými utěrkami,
4.Smíchejte koření s olivovým olejem a rybu tím zevnitř i zvenku potřete,
5. Ryby zabalte do potravinářské fólie a dejte odležet do lednice na 2 hodiny.
6.Ryby zvenku opět osušte.
7.Připravené ryby dejte na lehce nahřátý grilovací rošt a cca 15 minut je grilujte z obou stran. 8. Hotové ryby dle chuti dosolte mořskou solí, pokapejte olivovým olejem a případně zakápněte citronem.
Dobrou chuť!
Potřebujeme
4 porce tuňáka (cca po 200 g)
1 ČL FISH SPICE
máslo
olivový olej
sůl
Postup přípravy
1. Steaky z tuňáka potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril nebo pánev a po několika minutách steaky otočte.
2. V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo, přidejte koření FISH SPICE a vložte tam maso.
3. Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.
4. Servírujte teplé. Přímo na talířích tuňáka posolte, přelijte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.
Dobrou chuť!
Další produkty v kategorii